Rioleringswerken

Rioleringswerken die niets aan het toeval overlaten

Een zorgeloos wooncomfort begint eigenlijk met een professioneel aangelegd rioleringsnetwerk. Alleen op die manier vermijdt u ongemakken als geurhinder, opstoppingen of wateroverlast. Om zorgeloos gebruik te maken van uw rioleringen en toebehoren doet u een beroep op ARW. Wij zijn vele jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van rioleringswerken in de regio van Brasschaat, Kapellen en Sint-Job-in-‘t-Goor.

Rioleringen en meer

We leggen rioleringsnetwerken aan, plaatsen nieuwe rioleringen en vervangen oude afvoerleidingen. Ook voor allerlei kleine en grote herstellingen aan uw riolering kan u op ons rekenen. Daarnaast leveren en plaatsen we bouwputten, septische putten en putten voor regenwater. We werken zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. We werken met materialen van hoogstaande kwaliteit, zorgen voor een onberispelijke afwerking en houden ons strikt aan de afgesproken termijn. Met ons vakmanschap kunnen we uw rioleringswerken bovendien snel en professioneel uitvoeren. Als u al die troeven op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt.

  • Rioolrenovatie en herstelling
  • Septische putten (kapotte septische putten herstellen / vervangen)
  • Plaatsen van nieuwe pompputten
  • Plaatsen van regenwaterputten (nodige aansluitingen en wachtleidingen voorzien naar de pomp)
  • Drainagesystemen
  • Gescheiden riolering
  • Infiltratiebekkens

Onderhoud

Wij staan u graag bij met het gepaste advies wanneer u bijvoorbeeld bij een grote renovatie verplicht bent uw afval- en regenwater te scheiden. Daarnaast komen wij langs voor het preventief reinigen en controleren van rioleringen, net als voor het uitvoeren van herstellingen. Zo bespaart u de nodige problemen op langere termijn.

Regenwaterrecuperatie

In tijden van ecologisch en duurzaam wonen, mag u op ons rekenen voor het installeren van systemen om regenwater te recupereren. Nadien kan het water worden hergebruikt voor de toiletten, wasmachines of sproei-installatie in de tuin. Informeer eveneens naar het aanleggen van septische putten in beton en pvc, inclusief de ophoging en deksels.

Contact opnemen

Voor de rioleringswerken in Brasschaat en omgeving mag u rekenen op een totale service. Neem contact op met ARW en wees gerust over de feilloze werking van uw rioleringen.

Maatschappelijke zetel:

Smederijstraat 32 unit 11
2960 Sint-Job

ARW Brasschaat

Mishagen 31
2930 Brasschaat

0497 41 08 06

info@arwbvba.be

BTW

BE 0473.091.665