Grondwerken

Perfect van start met vakkundige grondwerken

Ga meteen goed van start met uw tuin- of rioleringswerken door ARW uit Brasschaat in te schakelen voor de grondwerken. Met onze service bent u zeker van de ideale aanvang van uw project.

Tuin

De grond- en graafwerken spitsen zich onder andere toe op een heraanleg of vernieuwing van uw tuin. Met een gespecialiseerd team en een op maat uitgerust machinepark komen wij uit de provincie Antwerpen langs voor het graven van uw zwembad of voor het verwijderen van bamboe, struiken, boomstronken, …

Geen schade

Tijdens de grondwerken in Brasschaat en omstreken gaan wij met veel zorg en bekwaamheid aan de slag. Door deze minutieuze aanpak wordt schade aan onderaardse leidingen voorkomen. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met nutsvoorzieningsmaatschappijen kan eventuele schade snel hersteld worden.

Rioleringen

Wanneer u uw nieuwe rioleringen bij ARW bestelt, krijgt u de professionele grondwerken er meteen bij. Voor de plaatsing of het vervangen van de rioleringssystemen graven wij de nodige sleuven en putten volgens uw plannen of die van de architect. Nadien wordt met de bestratingswerken alles piekfijn aangelegd rond uw woning.

Maatschappelijke zetel:

Smederijstraat 32 unit 11
2960 Sint-Job

ARW Brasschaat

Mishagen 31
2930 Brasschaat

0497 41 08 06

info@arwbvba.be

BTW

BE 0473.091.665