Bestratingswerken

Professionele bestratingswerken in uw tuin

Heeft u juist grondwerken of rioleringswerken achter de rug? Of wil u uw bestaand terras en oprit in het nieuw steken? Schakel dan meteen ARW in voor het uitvoeren van gedetailleerde bestratingswerken. In Brasschaat en omstreken hebben wij een sterke reputatie opgebouwd in het aanleggen van buitenverharding.

Ondergrond

Wij staan garant voor een totale service en duurzame bestratingswerken. Daarom voeren we eerst de nodige grondwerken uit en leggen een kwalitatieve fundering zodat u over een stevige ondergrond beschikt. Na deze werken wordt op de verharde ondergrond de bekleding geplaatst die u verkiest.

Materiaalkeuze

Ondanks de overvloed aan materialen voor de vloerbekleding is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Met de expertise en voorgaande referenties kunnen wij u hierin bijstaan met professioneel advies. Ga onder andere voor:

  • betonklinkers
  • blauwe hardsteen
  • dolomiet
  • kasseien
  • kleiklinkers
  • natuursteen

Buitenverharding

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van alle types van vloer, of u nu voor gebakken kleiklinkers of voor natuursteen kiest. De materialen zullen trouwens mooi tot uiting komen rond uw woning en in uw tuin. ARW uit Brasschaat zorgt daarom voor toegankelijke en gebruiksvriendelijke projecten voor uw terrassen, opritten, wandelpaden en parkings.

Maatschappelijke zetel:

Smederijstraat 32 unit 11
2960 Sint-Job

ARW Brasschaat

Mishagen 31
2930 Brasschaat

0497 41 08 06

info@arwbvba.be

BTW

BE 0473.091.665